luni, 5 ianuarie 2009

De la capat!

O da! Iar o luam de la capat... parca traiesc intr-un perpetuu "deja-vu". Pana acum nu am gasit mari diferente intre iarna lui 2008, 2007, 2006... hmmm observ ca nu mai e nimeni atent la detalii.
TOP 4 DEJA-VU-uri
1. Iar urla "stiristele" ca se scumpeste benzina, gazul, apa calda si alimentele. Iar nu sunt bani pentru majorari salariale. Intr-un cuvant acelasi cacat de ros (vaai scuzati-mi limbajul, rusine sa-mi fie)
2. Iar a nins si e o mocirla generala (acum si la propriu si nu doar la figurat). Sa ne bucuram totusi ca e inca inghetat si vom avea parte de marea balaceala prin noroi abia in martie.
3. Iar imi fac planuri de mers la munte, la mare... in Turcia. Deh macar cu planurile sa raman... "n-ai cu cine ba" ca sa citez dintr-un mare clasic inca in viata
4. Iar a zghihuit pisica mea toti brazii din casa si trebuie refacut la anul stocul de instalatie de brad, globuri, ghirlande.

TOP 4 LUCRURI NOI
1. Facultatea... frica de sesiune si lipsa de reactie. Da da tot pe noaptea "de dinainte" le las pe toate... doar sunt un geniu ce caciula mea.
2. Sentimente noi. Unele pe care le asteptam de mult si de care sunt mandra, iar altele ... sa spunem doar ca nu se potrivesc cu atmosfera de sarbatori. Ganduri si planuri noi, ambitii diferite. Am descoperit prieteni noi exact acolo unde nu ma asteptam si am pierdut unii din garda veche.
3. Ieiii PC nou :X
4. Am redecoperit placerea de a conduce si liberateate pe care ti-o ofera o masina ... desi in privinta gropilor si a "hamsterilor cu caciula" (n.r. pietoni) nu s-a realizat nici o schimbare notabila.

IN CONCLUZIE... ce as putea sa va mai urez decat sa profitati de ceea ce aveti acum, la inceput de an, si sa investiti in vederea producerii unui profit la sfarsitul lui (mda deja se vad efectele contabilitatii)

BINE HAI PUP PAPA!
P.S. Ce e mai jos se serveste la cald cu garnitura de wisikey si...